Winter Wool Wrap

Winter Wool Wrap

Hold dig varm denne vinter med denne skønne Winter Wool Wrap.
Den er hæklet i Woolpower som er 100% og rigtig dejligt og nemt at arbejde med.
Woolpower kan købes HER

Winter Wool Wrap er en 3i1 vinter-herlighed som kan bruges som en dejlig poncho/sjælevarmer, som tubetørklæde, eller som tørklæde omkring hovede, hals og skulder. Den er dejlig vamset og behagelig og putte sig i når kulden rigtig bider derude.

Den er hæklet i stangmasker, og er et super nemt og hurtigt projekt. Der er brugt ”Møbius” teknikken til at lave ”twistet” i denne opskrift. Møbius er en gammel teknik som giver en halvsnoning mens man hækler rundt. Teknikken forklares i starten af opskriften med udførlig billedvejeledning.

Det er et super nemt og hurtigt projekt, og perfekt til en nybegynder eller som Tv-projekt.

Der er hæklet med nål 8 og der kan jeg varmt anbefale Prym Ergonomisk hæklenål som er perfekt til tykkere garner. Den kan købes HER

Opskriften er lavet I onesize, men kan sagtens tilpasses den enkelte person og størrelse.
Slå luftmasker op og mål omkring skulderne på det bredeste sted. Det skal være målt lidt stramt da det giver sig en del. Følg derefter opskriften med det antal masker du har slået op til din størrelse.

Målene på denne er:Ca. 54 cm i højden x 100 cm i omkredsen (Målt fladt og kan giver sig 10-12 cm i omkredsen) og der er brugt 300 g Woolpower (3 nøgler)
Jeg har brugt farve 11-Blue Lavender til denne. Den kan købes HER

Husk hvis du ændre størrelsen vil forbruget også ændres.

Find opskriften på Winter Wool Wrap – Klik her

 

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.