Virus – Twirls Deluxe

Virus – Twirls Deluxe

Virus mønsteret er utrolig populæret til sjaler, og især i de mange forskellige cake garner med lange smukke farveskift.

Dette er hæklet i det nye  garn – Twirls Deluxe
Twirls Deluxe er et lækkert “cake-garn” i 100% bomuld. Det kommer i  250 grams nøgler med en løbelængde på 1000 m. Så der er rig mulighed for at lave store lækre sjaler og lign.
Twirls Deluxe er spundet, og derfor ikke med 3 eller 4 tråde, hvilket gør det nemt og lækkert at arbejde med, samt er det virkelig blødt og lækkert.
Twirls Deluxe findes i mange flotte farvekombinationer med lange farveskift. Man bliver utrolig bidt af at se hvordan de forskellige farver forvandler projekterne som det former sig.

Twirls Deluxe kan købes HER

Sjalet er hæklet med nål 3.5 og ud af blot 1 nøgle Twister bliver sjalet ca. 180 x 85 cm, hvilket er en dejlig stor størrelse.

Dette er hæklet i farve 15. Den kan købes HER
Der er ingen “regler” for om man skal starte inden fra nøglens midte eller udefra. Det er op til en selv. Denne er startet inden fra nøglens midte.

Mange har efterlyst en step by step billedvejledning til virus mønsteret, og det er der selvfølgelig blevet lavet.

OPSKRIFTEN PÅ VIRUS SJALET MED UDFØRELIG BILLEDVEJLEDNING FINDER DU HER

Derudover har HobbiiDesign lavet video tutorials til mønsteret. De kan ses herunder:

Del 1 – Række 1 til 6

Del 2 – Række 7 til 10


Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Vejledningen er udarbejdet af Tante Tråd – Designer bag virusmønsteret er ukendt.