Valket kurve med læderhank

Valket kurve med læderhank

Valket kurve i 2 størrelser i et rustik og enkelt design.
Perfekt til opbevaring af garn og tilbehør, eller til opbevaring i stuen, badeværelset eller på puslebordet. Mulighederne er mange med disse skønne kurve, som er utrolig nemme og hurtige at lave.
De er hæklet i Woolpower fra Happy Sheep som er perfekt til valkning.
Woolpower er et lækkert tykt uldgarn, som er utrolig nemt at arbejde med. Det findes i ret mange skønne farver, og der er bestemt nogen af farverne jeg simpelthen bliver nød til at lave lidt projekter i.

Woolpower kan købes HER

Kurvene er lavet i 2 størrelser og har følgende mål efter valkning:

Lille:
Bund: 14 cm i diameter. Højde: 10 cm.
Stor:
Bund: 22 cm i diameter. Højde: 13 cm.

Forbrug: Ca.
Lille: 100g  – Stor: 200g

Der er hæklet med nål 7, og jeg vil anbefale en ergonomisk hæklenål fra Prym. Den er super til uld garner samt andet tykkere garn.
Den kan købes HER

Der er brugt læderrem i 18 mm og 25 mm til hankene (De kan købes HER). Hankene er monteret med nitter 4-6 mm, som bankes let sammen med en hammer.
De kan købes HER

Valkning:
Valkning varierer fra maskine til maskine.
Vask kurvene ved et alm. vaskeprogram ved 60 grader i vaskemaskinen. (Ikke kvik program eller kort vask.) Er de ikke valket nok, kan man med fordel give dem en tur mere. Disse er vasket ved alm. vask ved 60 grader (60 minutter og 1400 omdrejninger). Ret dem ud/form dem som du vil have de skal se ud, mens de er våd. Lad dem tørre.

FIND OPSKRIFTEN PÅ VALKET KURVE MED LÆDERHANK– KLIK HER

Du kan finde flere skønne opskrifter på filtet/valket punge og tasker HER

Garnet og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.