Valket garntaske-kurv

Valket garntaske-kurv

Valket garntaske-kurv

En smart og praktisk lille garntaske – Perfekt til opbevaring af garn og tilbehør når du skal på farten eller bare som en sød lille kurv til de igangværende projekter. Den er hæklet i Woolpower fra Happy Sheep som er perfekt til valkning.
Woolpower er et lækkert tykt uldgarn, som er utrolig nemt at arbejde med. Det findes i ret mange skønne farver, og der er bestemt nogen af farverne jeg simpelthen bliver nød til at lave lidt projekter i.

Woolpower kan købes HER

Der er brugt 230g (3 nøgler) I farven Teal-18. 

Garntasken måler ca. 21 cm i diameter i bunden og ca. 18 cm i højden.
Der er hæklet med nål 7, og jeg vil anbefale en ergonomisk hæklenål fra Prym. Den er super til uld garner samt andet tykkere garn.
Den kan købes HER

Filtning:
Filtning varierer fra maskine til maskine. Vaks tasken ved et alm vaskeprogram ved 60 grader i vaskemaskinen. (Ikke kvik program eller kort vask.) Er den ikke filtet nok, kan man med fordel give den en tur mere. Denne er vasket ved alm vask ved 60 grader (60 minutter og 1400 omdrejninger). Ret den ud/form den som du vil have den skal se ud, mens den er våd. Lad den tørre.

Find opskriften på Valket garntaske-Kurv – KLIK HER

Du kan finde flere skønne opskrifter på filtet/valket punge og tasker HER

Garnet og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.