Teddy Bamsen – Jeg er forelsket…

Teddy Bamsen – Jeg er forelsket…

Jeg har set mange forskellige hæklede bamser, men for søren da.. Disse her er slet ikke til at stå for.. Jeg er virkelig forelsket…. Se dem lige… De er da for lækre ik?

Opskriften på Teddy bamserne er fra Go Handmade, og ved i hvad?

Den kan hentes ganske gratis lige HER (Dog i en begrænset periode)

Teddy bamserne findes i 2 størrelser : 35 cm og 24 cm.

Teddy bamserne er hæklet i Go Handmades populære Teddy garn som du finder HER sammen med det nye “Vintage” garn, som er 70% Uld og 30% Bambus.  Vintage garnet er brugt til øre, snyde, fødder og hænder og giver Teddy bamsen det helt rigtige let uldne look.

Vintage garnet findes i 10 lækre farver, og kan ses HER

Det er helt sikkert en bamse som jeg vil have til mig selv, og ikke mindst vil den blive en af mine farvoritter at hækle til barsels eller dåbsgaver, sammen med hyggetæppet som også er lavet i Teddy garnet.

Opskriften på Hyggetæppet finder du HER

Alle børn burde eje deres helt egen Teddy bamse… Smil..

Garnet til dette indlæg er sponsoreret af Hobbii.dk.