App’en er fuld af opskrifter, inspiration, guides og en masse garn-kærlighed lige til at have i lommen eller på din tablet.

  • App’en indeholder 300+ opskrifter med udførlig trin for trin vejledning med billeder som du nemt kan swipe dig igennem.
  • Indeholder søgefunktion så du nemt kan finde lige præcis den opskrift du leder efter.
  • App’en holder styr på hvilke projekter du er igang med og hvor langt du er nået – og så kan den også tælle dine rækker og omgange for dig, så du nemt kan fortsætte hvor du slap.
  • Stor hækleskole med trin for trin vejledning til masketyper, mønstre og teknikker – både til begynderen og den øvede.
  • Der kommer nye opskrifter og guides hver eneste måned! (Opskrifter som kun vil komme på appen)
  • Alle betalingsopskrifter (ikke knæk cancer) er gratis i appen og vil fremover kun være at få gennem appen.

Tante Tråd er en app hvor alt er samlet på en overskuelig måde, og det er nemt at finde og gemme favoritopskrifter og guides. Du kan også modtage en besked hver gang, der er nyt indhold i appen, og blive forkælet med Premium opskrifter og guides som kun vil være på appen og meget meget mere…

Det koster ikke noget at downloade Tante Tråds app og du får med det samme adgang til en stribe helt nye opskrifter, som kun findes på app’en.
Vil du have adgang til hele app’en, så har du mulighed for at tilkøbe et premium abonnement, som du nemt at kan melde til og fra i de måneder du ønsker at have adgang til appen. 

Hent Tante Tråd Appen til din enhed her

Abonnementsgebyret vil være 29 kr / måned. Betaling vil blive opkrævet på iTunes-konto ved købsbekræftelse. Abonnementet fornyes automatisk, medmindre autofornyelse er slået fra mindst 24 timer inden udgangen af den aktuelle periode. En konto vil blive opkrævet for fornyelse inden for 24 timer inden udgangen af den aktuelle periode med den sats, du har valgt.

Abonnementer kan administreres af brugeren, og automatisk fornyelse kan slåes fra ved at gå til brugerens kontoindstillinger på enheden.