Sunrise sjal – Twister

Sunrise sjal – Twister

Det populære “Sunrise” sjal nu i det nye “Cake-garn”  – Twister.  Twister er et lækkert garn i 50% bomuld og 50 % akryl. Det kommer i  250 grams nøgler med en løbelængde på 1000 m. Så der er rig mulighed for at lave store lækre sjaler og lign.
Twister er spundet, og derfor ikke med 3 eller 4 tråde, hvilket gør det nemt og lækkert at arbejde med, samt er det virkelig blødt og lækkert.
Twister findes i 14 flotte farvekombinationer med lange farveskift. Man bliver utrolig bidt af at se hvordan de forskellige farver forvandler projekterne som det former sig.

Twister kan købes HER

Sunrise er et let og luftigt sjal – Hæklet med nål 4, og måler ca. 205×75 cm – Der er blot brugt 1 enkelt nøgle Twister. Dejligst stor sjal.

Dette er hæklet i farven 06- Shadow rose.  Der er ingen “regler” for om man skal starte inden fra nøglens midte eller udefra. Det er op til en selv. Denne er startet inden fra nøglens midte.

Dette er hæklet i farve 02-Twisty greys Og igen fra midten af nøglen.

Dette er hæklet i farve 04-Galaxy Glaze, og denne gang udefra nøglen.

Dette er hæklet i Color bomb – som er samme kvalitet som Twister og fås i nogen skønne glade farver!
Den kan købes HER

Find opskriften på “Sunrise” sjalet HER

Opskriften indeholder en udførelig billedvejledning, samt har HobbiiDesign lavet en fin videotutorial som kan ses herunder:

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.