Sommerens “Must Have” – Hæklet strandnet

Sommerens “Must Have” – Hæklet strandnet.

Vores sommerferie er lige om hjørnet, og denne sommeres “Must Have” er helt sikkert et lækkert strandnet, og selvfølgelig sol og sommer. De 2 sidst nævnte er  vi desværre ikke selv herre over, og vi beder pænt til vejrguderne .. Smil..  Men strandnettet er netop lavet, og vi er nu klar til at indtage stranden og nyde ferien.

Strandnettet er hæklet i Rainbow Cotton 8/4, som er en lækker bomuldsgarn i 60 virkelig lækre farver. Du kan se dem alle HER

Der er hæklet med dobbelt garn på nål 5. Bunden er hæklet tæt og rund, og giver en flot form på tasken når der kommer noget i den. Sidderne er hæklet i netmønster som giver et flot tidsløst look.

Denne er hæklet i Mørk gammelrosa – 047,  Gammelrosa – 046, Nude – 03 og Natur – 02.

Opskriften på strandnettet kan du downloade lige HER 

Strandnettet kan bruges til både strandtaske, indkøbsnet eller måske et garn net 🙂

De mange farver fra Rainbow Cotton 8/4 indbyder til at man nemt kan mixe sine ynglingsfarver og designe sit personlige strandnet.

Jeg har blandt andet også hæklet disse 2 som jeg virkelig er ret vild med … Man skal ikke gå ned på strandtasker vel ? Smil.

Her er der brugt farverne: Marine blå – 030, Jeansblå – 029, Lys jeansblå – 028, og Sart lysblå – 026.

Her er der brugt farverne: Koksgrå – 010, Mørk grå – 011, Grå – 015, og Lys grå – 016.

Ønsker jer en god sommer, og håber på sommervejr til jer alle !

 

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.