Så er den her – Hæklepuden!

Så er den her – Hæklepuden!

Den har været længe undervejs – Men nu er den her! Nøjagtig som jeg havde tænkt og jeg forstår slet ikke jeg har kunne leve uden!!

Hækler du som jeg også meget? Og bruger mange timer med hæklenål og garn?
Så kender du det helt sikkert!
Ømme skulder, håndled eller albueled ? Ondt i nakken?? Eller bare svært ved at finde den rigtig stilling?
Man møffer rundt med tæpper, gamle puder eller ammepuder for at finde den rigtige støtte, og der går ikke lang tid før det falder sammen, eller bliver for varmt og ikke til at holde ud af sidde med.
Virker det som noget du kan genkende?

Så vil du elske HÆKLEPUDEN!

En forkert kropsholdning eller siddestilling vil ofte give dig smerter i nakken, skuldre mm. Mange har tendens til at kroppen synker sammen, og skuldrene trækkes op, og det vil give spændinger.
Hæklepuden er designet til at aflaste dine arme og derved også dine led, så du undgår spændinger og ømhed i nakke og skuldre, samt afhjælpes træthed i armene.
Derover hjælper puden til en mere afslappende siddestilling og kropsholdning.

Udover at puden giver en god støtte, så kan større garn projekter på nålen hvile på puden, mens der hækles. På den måde vil mindre vægt belaste dine hænder og arme.

Puden kan bruges til flere forskellige siddestillinger og vil hurtigt blive din faste hæklemakker! Pssst… den er også helt fantastisk til strik!

Puden er virkelig praktisk og også super allergivenlig!

Puden er nemlig fyldt med kapok, som støvmider og bakterier kan ikke leve i.

Kapok’en er økologisk, og der er ikke blevet brugt tilsætningsstoffer eller andre kemikalier under forarbejdningen. Kapok består af meget fine hulefibre (faktisk består kapok af 80% luft), hvilke giver en rigtig god isolation og ventilation. Kroppens varme bliver reflekteret på en behagelig måde. Kapokfibrene leder fugt væk fra kroppen ud i rummet, og puden er derfor meget behagelig at sidde med, også i længere perioder.

Skulle materialet i din pude have sat sig lidt efter en periode, så kan du med fordel give inderpuden en tur i tørretumbleren, så er den som ny igen.

Kapoktræet vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove, hvor kapok’en kan høstes år efter år uden at selve træet skal fældes. Ved at bruge produkter lavet af kapok støtter du en mere bæredygtig produktion, samt hjælper med til at bevare regnskoven.

Udover det bliver puden produceret på en dansk systue i Vietnam, hvor medarbejderne har gode arbejdsvilkår og har haft det i mere end 10 år.

Du kan vælge mellem to forskellige størrelser. De præcise mål kan du finde på billederne nederst på denne side.

Puden er lavet med lynlås i inderpuden, så hvis man vil ændre på højden af sin pude kan man fjerne eller tilsætte mere fyld (Kapok).
Hæklepuden har et lækkert aftageligt betræk som er lavet af 100% GOTS certificeret bomuldsjersey. Betrækket kan tages af og vaskes i maskinen på 40°C,  det skal helst ikke tørretumbles.

Køb din Hæklepude HER

Jeg er simpelthen SÅ glad, og jeg håber at i vil tage godt imod puden, og at i vil komme til at elske den lige så meget som jeg elsker min!!