Ribbon Projektbakke med læderbund

Ribbon Projektbakke med læderbund

Ribbon Projektbakke med læderbund

Slut med garn-roderi omkring dig.
Du kender det sikkert. Man har plantet sig i sofaen eller stolen med sine garnprojekter og inden man ser sig om, er der garn i forskellige kvaliteter, hæklenåle, fyld, et ben der mangler at blive monteret osv. omkring  dig i en radius på 1-1,5 meter. Sådan er det i hvert fald her. Bordet og gulvet omkring mig er altid fyld med garn og tilbehør, og det spreder sig gerne som tiden går.

Jeg har også haft små kurve på bordet, men det gav faktisk bare mere rod, da man har et overblik over hvad man har i dem, og så skal man lige bruge det der er nederst osv. Så nu har jeg lavet mig en projektbakke – Og jeg elsker den!
Den er stor og rummelig med sider der er tilpas lave så jeg har et overblik over mine projekter og tilbehør.

Projektbakken er hæklet i Hobbii Ribbon omkring en PU læderbund.
Bundene fås i flere størrelser og farver. Disse er hæklet omkring PU bunde i størrelse 30 og 35 cm i farven Apricot som minder om en natur læder, og passer flot sammen med læderrem i natur, som er brugt til hank.
PU læderbundene kan købes HER

Opskriften er lavet i 2 størrelser. Large måler 32 cm i diameter og 7,5 cm høj. X-Large måler 37 cm i diameter og er 7,5 cm høj.
Der er brugt Hobbii Ribbon i farven 06-koksgrå. Den kan købes HER
Der er brugt 200g Ribbon til størrelse Large og ca. 265g Ribbon til X-Large.
Bakkerne er hæklet med nål 5, og det er meget vigtigt at det er fast hæklet så siderne holder sig faste. Jeg vil anbefale Pryms Ergonomiske hæklenåle til tykkere garner. De kan købes HER

Der er brugt læderrem Natur 25 mm til hanke – Læderrem kan købes HER
De er monteret med nitter i 6-9 mm, som bankes let sammen med en hammer. Nitterne kan købes HER

Find opskriften på Ribbon Projektbakke med læderbund – Klik her

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.