Ribbon kurve med rund læderbund – Knit stitch

Ribbon kurve - Rund med læderbund - Knit stitch

Ribbon kurve med rund læderbund – Knit stitch

Virkelig lækre og smarte Ribbon kurve i 3 størrelser. De er helt perfekt til opbevaring på badeværelset, i stuen, eller som garn opbevaring.
De er hæklet I Hobbii Ribbon som er 100% bomuld og er skønt at arbejde med. Det fås i mange fine farver som er perfekt til boliginteriør.
Ribbon kan købes HER

Kurvene er hæklet omkring PU læderbunde fra Go Handmade. De fås i 3 størrelser : 17, 20 og 25 cm i diameter i både brun,grå og sort. De kan købes HER

Jeg har til dette sæt brugt de brune bunde samt de nye “Handmade” mærker som foldes ned over kanten på kurven. De er virkelig fine og fås i flere farver. De kan købes HER

Der er også kommet nogen nye PU lædermærker i samme farve som bunden som monteres med nål og tråd. De kan købes HER


Der er brugt ca. 175g Ribbon til den lille, 230g Ribbon til den mellem og 350g  Ribbon til den store. Jeg har brugt farve 15 til dette sæt.
Den lille måler ca. 20 cm i diameter og 11 cm høj, Den mellem måler ca. 23 cm i diameter og 13 cm høj og den store måler ca. 28 cm i diameter og 14,5 cm høj.
De kan nemt gøres højere ved at gentage omgangene.
De er hæklet i knit stitch som er en teknik der giver et strikket look, og er utrolig fast og kurvene bliver stabile. Der er hæklet med nål 5, og det skal hækles fast.

Til dette sæt har jeg brugt de sorte bunde, og brugt Ribbon i Koks grå, og et sort “Handmade” mærke over kanten. 

Find opskriften på Ribbon kurve med rund læderbund i knit stitch – Klik her

Se også de smarte dekorationsbakker – KLIK HER

Dekorationsbakker med rund læderbund

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.