Ribbon Kurve med rund læderbund – Klassisk

Ribbon Kurve med rund læderbund - Klassisk

Ribbon Kurve med rund læderbund – Klassisk

Virkelig lækre og smarte Ribbon kurve i 3 størrelser. De er helt perfekt til opbevaring på badeværelset, i stuen, eller som garn opbevaring.
De er hæklet I Hobbii Ribbon som er 100% bomuld og er skønt at arbejde med. Det fås i mange fine farver som er perfekt til boliginteriør.
Ribbon kan købes HER

Kurvene er hæklet omkring PU læderbunde fra Go Handmade. De fås i 3 størrelser : 17, 20 og 25 cm i diameter i både brun og sort. De kan købes HER

Jeg har til dette sæt brugt de sorte bunde samt de nye “Handmade” mærker som både fås i PU læder og som et lille stof mærke der kan sættes ned over kanten på kurven.
Pu læder mærkerne kan købes HER 
Stof mærkerne kan købes HER


Der er brugt ca. 170g Ribbon til den lille, 230g Ribbon til den mellem og 320g  Ribbon til den store.
Den lille måler ca. 20 cm i diameter og 10,5 cm høj, Den mellem måler ca. 23 cm i diameter og 12 cm høj og den store måler ca. 28 cm i diameter og 14 cm høj.
De kan nemt gøres højere ved at gentage omgangene.
De er hækles med skiftevis fastmasker og dybe fastmasker, som giver en flot tæt struktur og gør kurvene stabile. De er hæklet med nål 5.

Find opskriften på Ribbon kurve med rund læderbund- Klassisk – Klik her

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.