Ribbon Gulv Måtte – Ugle

Der er ingen tvivl om at jeg virkelig er glad for at arbejde i Ribbon garnet, og at der bare er så mange muligheder med det.

Du finder hele udvalget af Ribbon Båndgarn HER

Jeg har efterhånden hæklet en hel del forskellige kurve i Ribbon, og det er altså bare nemmere at arbejde i end andre stofgarner.  Ribbon og stofgarner kan være lidt hårdere for hænder og håndled at hækle i, men der er det også rigtig vigtig at man bruger den rigtige hæklenål. Jeg har fundet min farvorit til Ribbon, som jeg syntes gør hele arbejdet noget lettere. Det er KnitPro Bamboo hæklenålen. Se den HER 

Den har en fin spids som gør det nemt at komme ind i maskerne, og en god bue så garnet ikke hopper af nålen, også syntes jeg garnet glider noget nemmere. Jeg er i hvert fald blevet rigtig glad for de 3 størrelser jeg har købt,

Flere har spurgt hvordan man hæfter enderne i ribbon. Jeg bruger disse stoppenåle, som har et perfekt hul og ribbon kan fint gå igennem. Se dem HER 

Denne gang blev det ikke til en kurv, men et gulv tæppe / måtte i Ribbon garnet.

Jeg har lidt en svaghed for ugler, og syntes simpelthen de er fantastiske i alle mulighed former, og materialer. Så tæppet/måtten skulle uden tvivl være en Ugle.

Og resultatet blev faktisk helt som jeg havde forestillet mig. Hvad syntes i om den?

Den er super enkelt og ligger godt på gulvet.  Den måler ca. 77 x 65 cm, og syntes størrelsen er helt perfekt som pynte tæppe/måtte.

Jeg har brugt 2 nøgler Koks grå  farve 106og  1 nøgle Lysgrå farve 104 ,  til selve uglen. Samt sort/ hvid til øjnene, og laks til næbet.

Jeg har valgt at forsøge at lime øjne og næb på uglen med tekstil lim, i stedet for at sy det på. Og det virker virkelig godt og er meget holdbart plus det kan tåle vask ved 40 grader.

Jeg har brugt DENNE lim.

Jeg fik også lavet en i Lyse blå, og den er da helt perfekt til børneværelset ik?

Der er her  brugt 2 nøgler Lyseblå farve – 107 og 1 nøgle  Lysgrå farve 104.   Samt sort/ hvid til øjnene, og laks til næbet.

Vil du også gerne lave din egen personlige ugle måtte til børneværelset eller hjemmet så finder du opskriften lige HER 

Del gerne dine billeder af din Ugle-måtte på Tante Tråds Facebook side HER