Rainbow – Bomuldsgarn

NYHED – Rainbow – Bomuldsgarn i 60 fantastiske farver.

Bomuldsgarn er et “must have” i alle garn kurve, og reoler, og nok det garn der er mest brugt til adskellige hækle projekter, som bamser, tæpper, kurve, grydelapper, indkøbsnet osv. osv. Mulighederne med bomuldsgarn er nærmest uendelige.

Der fås rigtig mange forskellige mærker indenfor bomuldsgarn, og selvom det alt sammen er 100% bomuld, så er der virkelig forskel på kvaliteten fra mærke til mærke.

Jeg syntes personligt en bomuldsgarn skal være blød og ikke stiv/tør. Garnet skal være godt spundet og ikke dele sig,  så nålen hænger i når der hækles med det. Også er det vigtigt at der er mange farver at vælge imellem, så man kan blive inspireret og ikke være begrænset af farve udvalget.

Og her rammer den nye bomuldsgarn – Rainbow Cotton 8/4 virkelig spot on!

Garnet er blødt, og er spundet helt perfekt, også har de bare den mest fantastiske farveskala med hele 60 forskellige farver.

Se bare herunder:

Der er virkelig arbejdet på at ramme alle farver og jeg er især glad for deres “Hudfarve” – Nude. Da det er rigtig svært at finde en “rigtig” hudfarve når man hækler bamser og dukker mm.  Derudover er jeg helt vild med at der er så mange grå og blåtoner og deres pastelfarver er virkelig bare for lækre.

Da jeg blev præsenteret for Rainbow Cotton 8/4  var min første tanke… “Regnbue babytæppe”….

Det var virkelig svært at vælge imellem alle de skønne farver, og mulighederne er virkelig mange.
Men jeg fik sammensat en lille pastel regnbue og er virkelig vild med resultatet.

Babytæppet er hæklet i bløde zigzag i 6 forskellige farver, og afsluttet med en hvid kant for at indramme tæppet.

Du finder garnet og alle de fantastiske farver HER

Tæppet er hæklet på nål 3 og måler 70×80 cm. Men kan laves i det ønskede mål.

Der er brugt ca. 350g garn til hele tæppet. Find opskriften på Rainbow Pastel Babytæppet HER

Til babytæppet er der lavet en special edition Alberte nusseklud, i samme fantastiske pastelfarver.

Og her er Rainbows “Hudfarve” – Nude brugt, og jeg syntes virkelig den er helt perfekt.

Opskriften på Special edition Alberte nussekluden finder du HER

 

Jeg syntes virkelig garnet er i top kvalitet, og lever op til mine ønsker om en god og lækker bomuldsgarn. Prisen er virkelige også god, og ligger til  12 kr vejl. pris, men lige nu fås det til 9 kr i intropris.
Man kan ikke andet end at elske alle de farver, og den inspiration det i sig selv giver, til de mange hækle projekter på To Do Listen…

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.