Påske gaver, og party…

Så er påskeferien lige om hjørnet… Her skal den stå på familie hygge, afslapning, og mon ikke der også skal hækles lidt :).

Påskeferien byder også på de årlige påskefrokoster med familien, og der har vi altid en lille værtindegave med. Den indeholder faktisk altid noget hæklet, og jeg tror at den dag der ikke er noget “hæklerier” med i vores værtindegaver, så bliver de skuffet… Grin… Det er skønt når familien nærmest ser frem til hvad man mon finder på <3

I år har jeg valgt at hækle et sæt Ribbon kurve, og sat sammen med en påskelilje, en plante og selvfølgelig lidt påskeæg.

Opskriften på Ribbon kurvene finder du HER og garnet købes HER

Jeg er blevet ret bidt af at hækle i Mayflowers Ribbon garn, som er båndgarn. Jeg har aldrig været vild med stofgarn eller spaghetti garn, da jeg syntes det er utrolig hård ved hænderne, og det sjældent er samme tykkelse hele vejen igennem. Men jeg er overrasket over hvor meget nemmere det faktisk er at hækle med Ribbon båndgarnet. Det er ikke så elastisk som stof og spaghetti garn, og er samme tykkelse hele vejen igennem.

Jeg laver sjælden gaver uden et par hæklede karklude. Familien elsker dem! Så den anden værtinde gave blev med 3 påskeklude i en lækker kasse med tilbehør.

De 2 stribede klude er fra Opskriften Candy klude som du finder HER og den gule er i mønsteret weave som du finder opskriften på HER

 

 

Som i måske ved, så er jeg ret stor fan af Mayflowers 3 & 4 garn, som jeg har hæklet et par fede tørklæder/sjaler i. Mayflower har lige lavet en ny udgave af garnet, som hedder Mayflower party. Det er samme type garn, men med en tynd guld tråd igennem hele nøglen, og det måtte jeg altså prøve. Jeg er ikke nået så langt endnu, men det er i hvert fald et af mine projekter her i påsken.

Jeg syntes det er sjovt og spændende at hækle i, og jeg glæder mig hver gang til at se det færdige resultat <3 Garnet kan købes HER.

Opskriften på tørklædet står på indersiden af banderolen på garnet, men rigtig mange har haft svært ved lige at knække koden, så derfor er der lavet en billede guide til opskriften som du finder HER

Det var alt herfra i denne omgang. Jeg ønsker jer en dejlig påske <3