Opskrifts-pakker på den fede måde…

Opskrifts-pakker på den fede måde…

Jeg er personlig ikke så meget tilhænger af hele opskrifts pakker, med opskrifter, tilbehør, garn og evt. hæklenål, da jeg som regel allerede har min trofaste hæklenål, og måske ikke lige ønsker de garn farver der er med i pakken osv.

Men jeg må så indrømme at med den nye måde Go Handmade nu lancere Opskrifts-pakker på, så kan jeg ikke få armene ned….

Go Handmade har netop lanceret en ny kollektion med opskrifts-pakker som indeholder lige nøjagtig det man skal bruge udover garn, hæklenål/strikkepinde og evt bamsefyld.

Se nu bare her. 

Mød bla.  Ella, Karla og Buster som er helt nye i Go Handmades populære familie med hæklede dyr.

Opskrifts-pakken indeholder de 3 hækleopskrifter på Ella, Karla, og Buster. Samt 3 sæt øjne, 4 sæt knapper, og 3 Handmade charms.

Det hele er samlet i en lækker pakke til blot 69.- Se pakken HER

Jeg syntes denne “pakke-løsning”, er helt perfekt, og jeg får ikke følelsen af at have købt noget jeg havde i forvejen som en ekstra hæklenål, eller garn som ikke lige var det jeg havde tænkt mig. Men der imod kan  jeg bruge de hæklenåle som jeg i forvejen har, eller foretrækker, og bruge netop det garn jeg gerne vil.

Jeg er utrolig glad for Rainbow Cotton 8/4 som er et lækkert bomuldsgarn, som findes i 60 forskellige skønne farver, og som også er helt perfekt til Go Handmades mange fantastiske dyr. Se Rainbow garnet HER

Go Handmades ny opskrifts kollektion byder på et hav af nye opskrifter, og designs til både hæklere og strikkere.

I hækle kollektionen er der kommet 13 opskrifts-pakker som både indeholder nogen af de mest populære Go Handmade opskrifter, samt et række nye familiemedlemmer til de hæklede dyr, men som noget helt nyt kan du nu også hækle dine egne skønne dukker.

Hils på Izaballa med hendes søde lille hund Nelly, samt Paula og Josephine. De sødeste små dukker med tilbehør samlet i hver deres opskrifts-pakke. Se hele den nye kollektion af opskrifts-pakker HER

Jeg er hækler med stort H, og mine hænder og tålmodighed er slet ikke egnet til strikkepinde, men jeg må erkende at ØV hvor ville jeg ønske jeg også kunne strikke…For se nu lige her…. 

I Go Handmades nye kollektion er der simpelthen den skønneste, og sødeste kollektion af Baby strik..

Jamen altså det er slet ikke til at stå for.. Det er de sødeste styles af kjoler, rompers, bloomers, slipovers, cardigans, jakker og meget mere… Alt sammen i  lækre opskrifts-pakker med ca. 3 strikkeopskrifter pr.pakke samt tilbehør som knapper, pomponer mm. Alt sammen til blot 69.- pr pakke. Se hele baby kollektionen HER

Sammen med Baby strik kollektionen er der også kommet en hel ny Garn kvalitet – Go Handmade Tencel garnet, som består af 40% Tencel og 60% bambus. Et garn der virkelig skal mærkes og røres. Det er utrolig blødt og lækkert, med en et silkeagtigt skær.

Tencel er et organisk bæredygtigt natur materiale, der er fremstillet af træflis, primært fra bøgetræer og eucalyptus.
Sammensætningen af fibrene fra bøgetræer og eucalyptus gør, at Tencel materialet er virkelig behageligt mod huden. Fibrenes glatte struktur gør, at garnet er specielt blidt og skånsomt mod huden.
Det er blødere end silke og glattere for huden end uld og bomuld og har desuden en super absorbationsevne.

Læs mere om Tencel garnet HER

Nu da jeg ikke kan strikke så kan man da heldigvis godt hækle i det nye lækre garn, og der går nok ikke længe før hæklenålen skal have en date med det nye tencel garn.. Jeg har en ide om at det kunne være helt fantastisk til Soft weave babytæppet som er hæklet i Soft garnet normalt, men kunne blive mindst lige så lækkert i det nye Tencel garn.  Det står i hvert fald på “to do listen” nu.. Smil

Opskriften på Soft Weave babytæppet finder du HER

 

 

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.