Hvem er jeg?

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Tine. Jeg er 29 år. Jeg er Mor og kæreste, med alt hvad det indebære af livsglæde, kærlighed, hverdagens pligter og udfordringer. Som i mange andre familier med job, hus og børn (Her er der 3 drenge på 9,8 og 6 år) er der fuld knald på hverdagen, og et pusterum kan være nødvendigt 🙂 Jeg har udover at være Mor og kæreste, Aspergers syndrom og ADD. Det er til tider en udfordring i sig selv, men når alt bliver for meget eller stressende så er mit univers i garn og masker mit pusterum. Jeg fandt ud af at hækling kan være meget afhængighedsskabende, men også utrolig afstressende, og beroligende. Det kan føles som en form for terapi, at sidde med hæklenål og garn, og glemme alt om tid og sted. For mig har hækling fået en stor betydning i mit liv og min hverdag. Jeg finder ro, og en følelse af befrielse når jeg hækler. Tankerne er kun fokuseret på det projekt man er i gang med, og intet andet.

124760

 

Jeg begyndte at hækle for ca. 3 år siden hvor jeg besluttede, at jeg ville hækle nogle servietringe til vores julebord. Jeg søgte hjælp på Google, og Youtube, og der gik ikke længe før jeg havde lavet dem. Men her stoppede det ikke. Vores julebord skulle da også pyntes med små hjerter og nissehuer 🙂 Da vores julebord ikke rigtig kunne bære mere hæklet pynt, var min mission fuldført. Men efter at være trådt ind i hækle verdenen, var jeg blevet bidt af det, og kunne slet ikke slippe det igen. Jeg var fascineret af hvad man kunne fremstille med en hæklenål og garn, og det at man kan forme og designe med så mange forskellige teknikker og masker. Der er uendelige muligheder og kun fantasien sætter grænser.

De sidste 2 år, er min hækle verden vokset stille og roligt. Fra at have hæklet små ting til hjemmet, ungerne, og gaver osv. manglede jeg udfordringer og oprettede gruppen “UGLES HULE” på Facebook, hvor jeg viser mine hæklede kreationer frem, og tager imod bestillinger. Det er en fantastik følelse at kunne tage imod en bestilling, og levere lige netop det de har i tankerne.

Med tiden er det blevet til mange udfordringer og opgaver, som har gjort at jeg har kunne udvikle mig og lære en masse nyt. Sidste år blev jeg kontakte af LOF Syd, som havde set min side på facebook, og som gerne ville have oprettet et kursus med Hækling for begyndere. Trods nervøsitet og usikkerhed besluttede jeg at sige ja til at undervise. En beslutning jeg bestemt ikke fortryder.

Jeg har afsluttet 2 begynder hold og lige nu køre der et hold for let øvet. Og det er ikke de sidste hold 🙂 Jeg elsker at kunne dele min viden og kreationer med andre, og selv at blive inspireret, og udfordret.