Nyt univers – Hobbii Design

Nyt univers – Hobbii Design

Som i  har kunne læse i forrige indlæg – 2 års jubilæum – med mere… Så vil i fremover ikke kun finde Tante Tråds opskrifter og designs her på siden men også hos Hobbii.dk

Der er nemlig et nyt Hobbii Design univers på vej, hvor i vil kunne finde Hobbii´s egen samlinger af opskrifter, og inspiration. På sigt vil det ikke kun være hækling men også strik.

Hobbii Design universet er ikke helt klar endnu men vi kan slet ikke vente med at dele nogen af de nye opskrifter med jer. Så i dag er de første 4 ud af en lang stribe opskrifter netop kommet online hos Hobbii – Danmarks dejligste garnbutik.

Jeg har virkelig glædet mig meget til at vise jer hvad jeg sammen med Hobbii har arbejdet med den sidste tid, og der er mange flere lækre opskrifter og nye designs på vej…

Alle opskrifter vil du gratis kunne finde HER

En af mine favoritter i samlingen af nye opskrifter er blandt andet den nye Candy karklud. Den er simpel og enkel, og med en flot struktur/mønster og med forskellige farve valg og sammensætninger kan man sætte sit eget præg på sin klud.

Du finder opskriften på Candy karkluden HER

Påsken er lige om hjørnet, og disse Cotton kurve er perfekte til påskebordet, værtindegave, eller som potteskjuler mm. De er hæklet i Mayflower cotton 8 garn  med 3 tråde. Kurvene er i sig selv meget enkelte i design, men med læderremmen som hank, sættes prikken over iét og der skabes et flot og unikt udtryk.

Som noget nyt vil du  kunne købe læderrem, snor, nitter og meget mere hos Hobbii.dk

Du finder det hele HER

Opskriften på Cotton kurvene finder HER

Den nye opskrift på Single Rib grydelapper bliver helt klart min favorit grydelapper frem over. De er helt enkelte, og så de virkelig vamset og dejlig tykke. Opskriften finder du HER, og på tilhørende karklud HER

Jeg glæder mig så meget til at tage jer med på nye hækle eventyre i det nye “Hobbii Design” univers når det er klar og håber i vil med ?