Ny garnkvalitet – perfekt til bolig interiør

Ny garnkvalitet – perfekt til bolig interiør

Jeg har haft fornøjelsen af at teste en helt ny garn kvalitet som Hobbii.dk netop har lanceret.

Luxsus Macaroni garn, som er lavet af 93% Genbrugt bomuld, og 7 % polyester. Macaroni kommer i 800-900g nøgler i 17 flotte farver.

Se dem alle HER

Macaroni er en helt ny garnkvalitet, som består af Genbrugs stof som er betrukket med en lækker tubegarn. Det har en rigtig god tykkelse til  bla. bolig interiøre, som tæpper, måtter osv. Det giver en hel anden oplevelse og resultat i forholde til mange andre stof og spaghetti garner. Et stort plus er også at indfarvningerne vil være de samme, så man i modsætningen til bla. Spaghetti garn kan få samme farver.

Jeg har brugt Pryms nye Ergonimisk hæklenål i str 12. De er fantastiske til alle typer stof, og ribbon garner, og ligger rigtig godt i hånden, og gøre at det ikke er helt så hårdt at arbejde i de forskellige tykke garner. Se dem HER

Min første tanke da jeg fik Macaroni i hænderne, var at det måtte være helt fantastisk til gulvmåtter/tæpper. Jeg har før hæklet nogle gulvmåtter, men de blev ikke helt så tunge og faste som jeg havde håbet, og blev hurtigt som et slasket kludetæppe der lå krøllet på gulvet.

Jeg har nu haft muligheden for at prøve Macaroni og har fået lavet nogle helt fantastiske gulvmåtter/tæpper som ligger tungt og flot på gulvet, og har den grove struktur jeg virkelig godt kan lide.

Det er blevet til en flot sekskantet gulvmåtte med en smart læder detalje, som lige sætter prikken over iét, og passer til de mange andre designs som pynter i vores hjem. Gulvmåtten måler ca. 85 cm, og der er brugt 2 nøgler Marcaroni. Den kan nemt laves større eller mindre. Jeg har en ide om at lave den i 3 størrelser, i hver sin farve, som pynte i vores kommende nye stue når vi flytter inden længe. Tror det kunne se så godt ud!

Læderremmen er monteret på kanten af måtten, med et syet kryds, som jeg personlig syntes er blevet rigtig godt. Jeg har brugt en læderrem på 25 mm, som kan købes HER

Opskriften på den sekskantede måtte med læder detalje finder du HER

I samme design og mønster fik jeg også lavet en større måtte på ca. 110 cm og i 3 forskellige farver. Jeg syntes virkelig det gav et flot spil, og er vild med resultatet.  Der er brugt ca 3.5  nøgle Macaroni.

Opskriften på den flerfarvede måtte finder du HER

Det er bestemt ikke de sidste ting der skal laves i macaroni, og glæder mig allerede til det næste projekt.

TIP:

Hvis din gulv er meget glat, og du gerne vil undgå at dine gulvmåtter/tæpper kan glide rundt, kan du med fordel bruge

Rico Sock Stop Gummimælk, som kan duppes under tæppet, og vil gøre det skridsikkert. Det findes i mange forskellige farver.

Du kan se dem HER

Garnet og tilbehør er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.