Mulighed for at udforske det store garn univers

Tante Tråd – Mit pusterum hvor hæklenålen og fantasien slippes løs

For 2.5 år siden delte jeg helt forsigtigt og en smule usikkert det første indlæg her på siden. Et indlæg der blev det første skidt i min liv som Tante Tråd.

Fra at være en lille ide om at dele min fascination af det store hækleunivers, til i dag at være en side fuld af opskrifter, guides, maskeforklaringer, inspiration og ikke mindst en stor del af mig og min hverdag.

Tante Tråds univers er blevet mit pusterum. Et pusterum hvor jeg kan være helt mig selv, og slippe fantasien og hæklenålen løs og bare være MIG.

En af de bedste ting ved at være Tante Tråd, er alle de fantastiske følgere og bruger der dagligt kigger forbi, og alle de søde ord og den altid gode respons på alle de nye indlæg og guide. Det er simpelthen fantastiske og i er guld værd.

Derfor er det også ekstra vigtigt for mig at Tante Tråd´s univers forbliver 100% mig, og noget jeg hel hjertet og oprigtigt kan stå inde for.

Tante Tråd er sponsoreret – Mulighed for at udforske det store garn univers

Tante Tråd er sponsoreret af Hobbii.dk. Dette betyder at garn og materialer til langt de fleste af mine ideer og design bliver sponsoreret og gør at jeg har muligheden for at udforske det store garnunivers fuldt ud, og afprøve langt flere ideer end før. Dette ser jeg som en fantastisk mulighed for at udvikle mig selv, og mine designs samt inspirere til nye garner, materialer og tilbehør.

Derudover er hobbii en fantastisk sponsore som også gør at det muligt at forkæle Tante Tråds følgere på facebook og instagram løbende med en masse lækre giveaways, hvilket jeg virkelig er taknemmlig for.

Men fordi Tante Tråd er sponsoreret betyder det IKKE at jeg er betalt for at reklamere for noget, eller at rose produkter op til skyerne. Nej tværtimod. Jeg anbefaler kun produkter og vare som jeg virkelig syntes om, og som jeg selv kan stå inde for. Med andre ord, jeg vælger selv hvad jeg viser frem, og hvad jeg skriver, og vil anbefale til mine følgere.

Det er vigtig for mig at slå fast, at Tante Tråd er sin egen, med egne ideer, og ikke mindst holdning. OGSÅ selvom jeg har en fantastisk sponsore.

 

Tusind tak fordi du læste med. Har du spørgsmål så skriv endelig – tantetraad@outlook.dk eller her på siden.

Ønsker jer en fantastisk Onsdag