Tæppe og sjal helt uden ender (Næsten)

Jeg har i weekenden fået færdiggjort et lækkert Junior tæppe samt et tørklæde/sjal som er hæklet i Mayflowers nye Muffins garn.

Mayflower Muffin er lavet i 5 forskellige farve kombinationer og kommer i 200 grams nøgler, med en løbelængde på ca. 350 meter. Det er et rigtig lækkert garn i 20 % uld, og 80 % akryl, og jeg må indrømme at det er virkelig lækkert til tæpper osv. Du kan købes Muffins garnet HER

Jeg har til både tæppe og tørklæde brugt Muffins – 13 – Rose som kan købes HER

Jeg er en af dem, der normalt hækler større tæpper i ensfarvet, eller med meget lidt farveskift, da jeg virkelig hader at hæfte ender. Det er simpelthen noget af det værreste jeg ved når man hækler, så dette garn er virkelig egnet til sådan en som mig… Nu fik jeg mig et tæppe med forskellige farver og striber også var der næsten ingen ender at hæfte. Det var helt fantastisk… (smil)

Tæppet er hæklet i Granny stripes, og det er virkelig blevet super lækkert. Der er brugt 4 nøgler Muffins garn, og måler 100×130 cm. Hvilket jeg syntes er en perfekt størrelse til større børn, eller som et tæppe til benene når man sidder i sofaen 🙂
Du finder en opskrift / Vejledning til tæppet HER

Jeg fik også lavet et lækkert tørklæde, som også fungere fint som et sjal. Det er også hæklet i Granny, men som trekant. Super nemt og enkelt, og ingen slipper man for at hæfte en masse ender ( Smil)…

Der er brugt 1 1/2 nøgle muffins til dette, og det måler 165×70. Jeg syntes det er en fin størrelse men det kan nemt gøres større ved at forsætte omgangene.
Du finder en opskrift/vejledning til tørklæder HER

Garnet i denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Ideer, design, vejledning, samt billeder er udelukkende Tante Tråds.