Moonlight tørklæde

Sæt kulør på den lidt grå og triste vinter, med dette farverige tørklæde.

Tørklædet er hæklet i Bumbo Moonlight som er akrylgarn, med en flot tråd i et metallisk look, som giver garnet et virkelig flot spil. Farveskiftende er langsomme, og det gør at farverne nærmest toner ud i hinanden. Der findes 4 flotte farvevarianter som hver især kan forvandle selv det mest enkelte mønster til et smukt og farverigt resultat.

Jeg syntes det er utrolig sjovt og spændende at hækle i denne slags farveskiftende garner, da man ikke på forhånd ved hvordan resulatet helt vil blive, men at man som arbejdet skrider frem langsomt kan se farverne tone ud i hinanden og resulatet former sig.

Jeg er personlig meget overrasket over hvor blødt garner er og resultatet er blevet. Det er virkelig lækkert, og er nemt at hækle i.

Du kan se alle Moonlight farverne her eller i det nyeste indlæg på hobbiiDesign bloggen hvor farverne er vist som hækleprøver her.

Tørklædet er hæklet i et luftigt corner to corner mønster. Også kaldet “C2C”. Teknikken er helt den samme som almindeligt ”C2C”, der er blot 1 stgm, der er erstattet med 1 lm, som gør mønsteret mere hullet og luftigt. Til sidst er det afsluttet med en række som gør at kanten bliver lige.

Der hæklet på nål 3.5, og det færdig mål er ca. 150×55 cm. Ønsker man det større fortsætter man blot teknikken til man har den ønskede størrelse. Der er faktisk kun brugt 1.5 nøgle til dette tørklæde,

Til disse tørklæder er der brugt farverne – Funky Enhjørning Drøm samt Galakse.

Find opskrift med en udførelig billedvejledning her

 

Garnet til denne opskrifte er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.