Mega ugle gulvmåtte

Mega ugle gulvmåtte

Jeg måtte simpelthen lige prøve at hækle Ribbon ugle måtten i det nye Luxus Macaroni garn.

Og wauw hvor blev den bare Mega stor og lækker. Jeg er totalt forelsket.

Færdig mål ca- 140 cm høj og 118 cm bred. Den er bare helt perfekt til børneværelset, som legetæppe eller bare til pynt.


Macaroni er en helt ny garnkvalitet, som består af Genbrugs stof som er betrukket med en lækker tubegarn. Det har en rigtig god tykkelse til  bla. bolig interiøre, som tæpper, måtter osv. Det giver en hel anden oplevelse og resultat i forholde til mange andre stof og spaghetti garner. Et stort plus er også at indfarvningerne vil være de samme, så man i modsætningen til bla. Spaghetti garn kan få samme farver. Du kan læse mere om det nye Luxus Macaroni garn HER

Macaroni er helt fantastiske til  gulvmåtter/tæpper  og gør at de ligger tungt og flot på gulvet, og har den grove struktur jeg virkelig godt kan lide.

Den er hæklet med hæklenål 12 & 15, og jeg har brugt Pryms nye Ergonimisk hæklenål . De er fantastiske til alle typer stof, og ribbon garner, og ligger rigtig godt i hånden, og gøre at det ikke er helt så hårdt at arbejde i de forskellige tykke garner. Se dem HER

Opskriften på Mega Ugle gulvmåtte, samt garnforbrug og vejledning finder du HER

 

Garnet og tilbehør er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.