Lollipop tubetørklæde

Hæklet Tubetørklæde – Stor og lækkert

Et tubetørklæde er et halstørklæde, som er syet/hæklet sammen i enderne. Så det danner en tube/ring. Der er virkelig smart og enkelt. Man folder det om halsen et par gange, også sidder det helt perfekt og som det skal, og der er ingen løse ender der genere eller ikke vil som du vil.?

Dette tubetørklæde er hæklet i Lollipop garn, som er 20 % uld og 80 % akryl. Er du ikke til uld, og er mange for det kradser? Så kan jeg fortælle at du mærker det slet ikke her. Det er blødt og lækkert.

Lollipop fås i 17 skønne skønne farve kombinationer, med lange farveskift. Mønsteret er helt enkelt og simpelt, og ikke mindst luftigt. Garnets farver for virkelig lov at komme til syne og forvandler det enkelte mønster. Jeg syntes det er utrolig sjovt og ikke mindst spændende at arbejde med disse garner med langefarveskift, da man ikke på forhånd helt ved hvordan resulatet vil blive, og man undervejs langsomt ser hvordan mønsteret og farverne former sig.  ? Se alle farverne HER

Tørklædet måler ca. 31 cm i breden, og ca. 170 cm langt inden det blev hæklet sammen. Og det kan sagtens gøres kortere eller længere hvis man ønsker det.
Der er brugt lidt under 1 1/2 nøgle lollipop til dette tubetørklæde. Der er til dette brugt farve 16- Madison.

Opskriften finder du her

Opskriften indeholder en udførelig billedevejledning, men HobbiiDesign har også lavet en rigtig fin videotutorial til mønsteret.
Se den herunder:

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.