Lollipop Melange “Granny” Tæppe

Lollipop Melange “Granny” Tæppe

Et lækkert, lunt og blødt sofatæppe – Et rigtig putte tæppe!
Hæklet i Lollipop Melange – som består af 20% uld og 80% akryl, og er helt perfekt til tæpper, sjaler, tørklæder osv. Det findes i 18 forskellige farve/print kombinationeog kommer i 200 grams nøgler

Du kan se alle Lollipop Melange Farverne HER

Jeg er en af dem, der normalt hækler større tæpper i ensfarvet, eller med meget lidt farveskift, da jeg virkelig hader at hæfte ender. Det er simpelthen noget af det værreste jeg ved når man hækler, så dette garn er virkelig egnet til sådan en som mig… Nu kan jeg få mig et tæppe med forskellige farver og striber også er der næsten ingen ender at hæfte. Det var helt fantastisk…?

Tæppet er hæklet i Granny stripes, og det er virkelig blevet super lækkert. Der er brugt 7 1/2 nøgle Lollipop Melange, og måler 170×130 cm. Hvilket jeg syntes er en perfekt størrelse til sofa putte tæppe.

Tæppet her er hæklet i farve o8 og kan købes HER. Der er hæklet med en nål 6, og et hurtig voksende projekt.

Dette er hæklet i Lollipop Melange farve 09 – Den kan købes HER

Find opskriften på Lollipop Melange Granny Tæppet – Klik her

Opskriften indeholder en udførelige billedvejledning, samt har hobbiiDesign lavet en rigtig god video tutorial som du kan se herunder:

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.