Lollipop halstørklæde

Hæklet halstørklæde – Langt og lækkert

Halstørklæder skal efter min mening være ret langt, så man kan få det et par gange rundt om halsen, og rigtig putte sig i det ?
Dette måler ca. 23 cm i breden og 225 cm langt. Ønsker man det i en anden længde hækles der blot færre eller flere rækker.
Der er til sidst lavet frynser i begge ender. Dette kan udlades, og kan sagtens gå uden frynser

Det er hæklet i Lollipop garn, som er 20 % uld og 80 % akryl. Er du ikke til uld, og er mange for det kradser? Så kan jeg fortælle at du mærker det slet ikke her. Det er blødt og lækkert.

Der er brugt ca. 1 1/2 nøgle Lollipop  i farve 16- Madison.

Lollipop fås i 17 skønne skønne farve kombinationer, med lange farveskift. Mønsteret er helt enkelt og simpelt, og ikke mindst luftigt. Garnets farver for virkelig lov at komme til syne og forvandler det enkelte mønster. Jeg syntes det er utrolig sjovt og ikke mindst spændende at arbejde med disse garner med langefarveskift, da man ikke på forhånd helt ved hvordan resulatet vil blive, og man undervejs langsomt ser hvordan mønsteret og farverne former sig.  ? Se alle farverne HER

Opskriften finder du her

Opskriften indeholder en udførelig billedevejledning, men HobbiiDesign har også lavet en rigtig fin videotutorial til mønsteret.
Se den herunder:

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.