Lollipop “granny” tørklæde/sjal

Lollipop “granny” tørklæde/sjal

Jeg har været så heldig at have haft nålen i det helt nye Lollipop garn, som netop er blevet lanceret.
Lollipop er et urtoligt lækkert og blødt garn, der er rigtig nemt at arbjede med. Det består af 20% uld og 80% akryl, og er helt perfekt til tæpper, sjaler, tørklæder osv. Det findes i 17 forskellige smukke farve kombinationer og kommer i 200 grams nøgler. Se dem HER. Der er virkelig mange flotte farver, og det er svært at vælge😍

Jeg er en af dem der virkelig hader at hæfte ender, og rigtig mange af mine projekter bliver ensfarvet af samme grund. 😂 Men det Lollipop kan jeg lave projekter med forskellige farver også endda helt uden at skulle hæfte en farlig masse ender. 😍 Jeg har bl.a fået hæklet dette lækkert tørklæde, som også fungere fint som et sjal. Det er hæklet i Granny, som trekant. Super nemt og enkelt.

Der er brugt knap 2 nøgler Lollipop  til dette, og det måler 175×75. Jeg syntes det er en fin størrelse, men det kan nemt gøres større ved at forsætte omgangene. Jeg har brugt farve 16- Madison. Se den HER

Find opskriften HER

Opskriften indeholder en udførelige billedvejledning, samt har hobbiiDesign lavet en rigtig god video tutorial som du kan se herunder:

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.