Lollipop “granny” tørklæde/sjal

Lollipop “granny” tørklæde/sjal

Jeg har været så heldig at have haft nålen i det helt nye Lollipop garn, som netop er blevet lanceret.
Lollipop er et urtoligt lækkert og blødt garn, der er rigtig nemt at arbjede med. Det består af 20% uld og 80% akryl, og er helt perfekt til tæpper, sjaler, tørklæder osv. Det findes i 17 forskellige smukke farve kombinationer og kommer i 200 grams nøgler. Se dem HER. Der er virkelig mange flotte farver, og det er svært at vælge?

Jeg er en af dem der virkelig hader at hæfte ender, og rigtig mange af mine projekter bliver ensfarvet af samme grund. ? Men det Lollipop kan jeg lave projekter med forskellige farver også endda helt uden at skulle hæfte en farlig masse ender. ? Jeg har bl.a fået hæklet dette lækkert tørklæde, som også fungere fint som et sjal. Det er hæklet i Granny, som trekant. Super nemt og enkelt.

Der er brugt knap 2 nøgler Lollipop  til dette, og det måler 175×75. Jeg syntes det er en fin størrelse, men det kan nemt gøres større ved at forsætte omgangene. Jeg har brugt farve 16- Madison. Se den HER

Find opskriften HER

Opskriften indeholder en udførelige billedvejledning, samt har hobbiiDesign lavet en rigtig god video tutorial som du kan se herunder:

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.