Lollipop “Granny” tæppe

Lollipop “Granny” tæppe

Jeg har været så heldig at have haft nålen i det helt nye Lollipop garn, som netop er blevet lanceret.
Lollipop er et urtoligt lækkert og blødt garn, der er rigtig nemt at arbjede med. Det består af 20% uld og 80% akryl, og er helt perfekt til tæpper, sjaler, tørklæder osv. Det findes i 17 forskellige smukke farve kombinationer og kommer i 200 grams nøgler. Se dem HER. Der er virkelig mange flotte farver, og det er svært at vælge?

Jeg er en af dem, der normalt hækler større tæpper i ensfarvet, eller med meget lidt farveskift, da jeg virkelig hader at hæfte ender. Det er simpelthen noget af det værreste jeg ved når man hækler, så dette garn er virkelig egnet til sådan en som mig… Nu fik jeg mig et tæppe med forskellige farver og striber også var der næsten ingen ender at hæfte. Det var helt fantastisk…?

Tæppet er hæklet i Granny stripes, og det er virkelig blevet super lækkert. Der er brugt 7 1/2 nøgle Lollipop garn, og måler 170×130 cm. Hvilket jeg syntes er en perfekt størrelse til sofa putte tæppe.

Tæppet er hæklet i Olympia farve 14. Som er et flot mix af blå, mint og hvid. Se den HER

Dette er hæklet i farve 20 – En virkelig lækker farvekombination – Den kan købes HER

Dette er hæklet i farve 21 – Den kan købes her

Opskriften finder du HER

Opskriften indeholder en udførelige billedvejledning, samt har hobbiiDesign lavet en rigtig god video tutorial som du kan se herunder:

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.