Køb af opskrifter hos Tante Tråd

Betalingen sker med paypal, hvor der også kan betales med Visa. Har du ikke mulighed for at betale med Paypal/Visa  så er det også muligt at betale  med Mobilepay eller Swipp ved at sende en mail til kontakt@tantetraad.dkk 

Alle opskrifter vil blive sendt pr mail.

Når Tante Tråd har modtaget din betaling, modtager du en ordrebekræftelse. Tante Tråd vil derefter sende dig opskriften pr mail hurtigst muligt efter køb.

Oplever du problemer med betaling, så skriv en mail til kontakt@tantetraad.dk

Retur og fortrydelsesretten frafalder ved køb af digitale opskrifter.

Hvis du har købt en opskrift og ikke modtager den, kan du, udover at væbne dig med lidt tålmodighed, tjekke et par ting selv:

  • Har du skrevet din emailadresse korrekt? Slåfejl i adressen resulterer i at mails fra Tante Tråd ikke kommer frem til dig.
  • Kig i din spam/junkmail-folder, måske er mails fra Tante Tråd havnet dér (hvis det er tilfældet, skal du aktivt markere mails fra Tante Tråd som ikke-spam, for at undgå det sker igen. Tante Tråd sender aldrig mails til dig, som du ikke har bedt om!).
  • Hvis du ikke har modtaget dine opskrifter indenfor et døgn, så send en mail til kontakt@tantetraad.dk , så løser vi problemet sammen.