Hæklet Urtepotteskjulere – Ribbon

Hæklet Urtepotteskjulere – Ribbon

Vi er netop ved at komme på plads i vores nye hus, og det er endelig blevet tid til at indrette med nips, billeder, planter mm.. Jeg har virkelig glædet mig som et lille barn til at kunne få de sidste flyttekasser pakket ud, så jeg kunne slå mig løs, og få indrettet de forskellige rum. Og selvfølgelig vil garn blive en del bolig interiøret… smil…

Ideerne er der mange af, og jeg glæder mig til at præsentere dem alle for jer, som de hopper af nålen, og bliver en del af vores nye hjem. De første ting er netop hoppet af nålen, og jeg er vild med dem.

Hæklet urtepotteskjulere i Ribbon med læderremmen som en lækker detalje. Jeg er vild med det rene og enkelte look, og de gør sig bare så godt i indretningen. Plus at det er en fantastisk måde at genoplive et par gamle skjulere, ved at hækle et cover til dem. Jeg har lavet dem i 2 størrelse – Lille & Stor, men de kan sagtens ændres i størrelsen så de evt. passer dine gamle sjulere og potter.

Begge opskrifter er hæklet i Hobbii Ribbon båndgarn, som kan købes HER 

Der er brugt 70g Ribbon til en lille skjuler, og 250g til en stor skjuler. Som detalje har jeg brugt læderrem i 25mm til den store og 18mm til den lille. Læderrem kan købes HER 

Læderremmen er monteret med en lille metal nitte, som du finder HER

De små er søde sammen eller sammen med den store, og jeg tænker at der skal laves flere i forskellige farver og mixes på kryds og tværs rundt omkring i hjemmet, sammen med nogen af de andre ideer der er til boligen. Smil..

Opskriften på den lille skjuler finder du HER

Opskriften på den store skjuler finder du HER

Garnet og tilbehør er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.