Jeg er fan – Hæklet tørklæde

I kender måske  Mayflower 3 og mayflower 4 garnet?

Jeg har faktisk længe kigget på garnet til disse tørklæder, men har ikke rigtig kunne beslutte mig for om det var noget jeg ville kaste mig ud. Jeg har nok været  tilbageholdende fordi garnet består af 4 tynde tråde der ikke er spundet, og jeg havde en ide om at det ville blive noget værre noget at hækle i, og at min hæklenål ville hænge sig i de mange tråde osv. Men jeg må gå til bekendelse…GRIN.

Efter at have fået de første nøgler hjem, så er det ene tørklæde efter det andet hoppet af nålen… Det er slet ikke spor besværligt at hækle med, og det er et utroligt lækkert garn.

Jeg syntes faktisk det er sjovt og spændende at hækle tørklæder i dette garn, fordi det har de langsomme og bløde farveskift, og man faktisk ikke helt ved hvordan resultatet helt bliver.

Det er bestemt ikke de sidste jeg har hæklet og tænker at de er super fine til værtindegaver , morsdags gave osv.

Opskriften på tørklædet følger med garnet og er på indersiden af banderolen. OPS der skulle være sneget sig fejl ind i opskriften på banderolen,  men man kan finde den rettede opskrift gratis HER. Ellers kan det også sagtens bruges til andre opskrifter på tørklæder.

Der har været flere der har efterspurgt en guide til opskriften, og der er netop kommet en billedvejledning hos Hobbii.dk. Den finder du HER

Det færdige mål er ca. 180×70 cm og der er brugt 1 nøgle til hvert tørklæde.

 

Det første jeg har hæklet er i Mayflower 3 – Farve 307 som er Lilla/Grå/Lys grå.

Jeg startede indefra på denne nøgle, og begyndte med den lysegrå farve.

 

Nummer 2 er hæklet i Mayflower 4 i farve 401 – som er Sort/Grå/Lysegrå/Hvid.

Her er jeg startede udefra på nøglen.

 

Flere har spurgt hvad forskellen på Mayflower 3 & 4 er, og det er blot at i Mayflower 3 er der 3 forskellige farver, og i Mayflower 4, er der 4 forskellige farver.

Mangler du et tørklæde eller en gave til en du har kær, så kan jeg helt klart anbefale dette. Det er  dejligt at hækle i, og det færdige resultat er virkelig lækkert. Et stort plus er også at det er billigt. Du kan købe garnet  HER

 

 

Garnet i dette indlæg er sponsoreret af Hobbii.dk. Initiativ, ideer, vejledninger og billeder er udelukkende Tante Tråds.