Hæklet tørklæde/sjal i Granny stripes

Hæklet tørklæde/sjal i Granny stripes

 

Hæklet tørklæde/sjal i et nemt og enkelt Granny Stripes mønster. Tørklædet er hæklet i Mayflowers Spring garn, som er 69% bomuld og 31% hør.
Spring garnet er utrolig lækkert, og helt perfekt til dette tørklæde. Garnet findes i 6 forskellige farver, og alle med en smuk farveskiftende tråd som giver et virkelig flot spil i garnet. Se alle farver HER 

Kanterne er hæklet med Mayflowers Merceriseret bomuldsgarn som har et let skinnende look. Se dem HER  Alm. bomulds garn kan også sagtens bruges.

Kanten kan hækles som en kontrast farve til det farvespil der er i Spring garnet, eller afsluttes med en helt neutral farve for at indramme tørklædet.

Jeg har hæklet tørklædet i Spring – Lyslilla som du finder HER og der har jeg valgt at hækle kanten med Merceriseret bomuld i Råhvid. Se den HER

Jeg har valgt at sætte et af de fantastiske Handmade labels på i kanten, for at gøre det lidt mere personligt, og jeg er vild med udtrykket.. Se dem alle HER

Derudover har jeg også hæklet tørklædet i Spring sort, som du finder HER 

Der har jeg valgt at afslutte med kanten i en kontrast farve i Merceriseret bomuld i Fersken, som du finder HER

Det sidste sjal der er hoppet af nålen blev i den blå spring som du finder HERmed den fersken farvede Merceriseret bomuld som kant. Den finder du HER

Opskriften er utrolig nem og kan hækles mens der ses tv, eller på køreturen. smil .

Find opskriften  HER 

Tante´s Tips:

Maskemarkører:

Hvis du som jeg også kan have svært ved at finde den sidste maske i en række, så kan du med fordel bruge et par maskemarkøre.
Jeg har i opskriften beskrevet hvordan du kan bruge dem.
Lige nu kan du faktisk få dem ganske GRATIS HER

Garnskåle – Det nye “Must Have”

Jeg må simpelthen lige vise jer mit nyeste “hækle Grej”. Jeg er virkelig solgt!
Jeg har fået mig den lækkerste garn skål i Teak-træ. Den er simpelthen så fin, og virkelig flot lavet.
Dette er den Lille model, som du finder HER

Den fås også i et nummer større som du finder HER

De er virkelig gode, og man undgår garnet ligger på gulvet og triller rundt, og bliver filtret sammen, også er det virkelig en win win at de også er flotte at have stående.

 

Garnet og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.