Hæklet “Timeless” sjal

Hæklet “Timeless” sjal

Jeg har glædet mig til at kunne vise jer det nye sjal jeg har arbejdet på den sidste tid. Jeg er virkelig glad for resultatet, og det er blevet nøjagtig som jeg gerne ville have det. Timeless sjalet er et skønt sjal i et flot tidsløst design.

Det er hæklet i Twister som er et lækkert garn i 50% bomuld og 50 % akryl. Det kommer i  250 grams nøgler med en løbelængde på 1000 m. Så der er rig mulighed for at lave store lækre sjaler og lign.
Twister er spundet, og derfor ikke med 3 eller 4 tråde, hvilket gør det nemt og lækkert at arbejde med, samt er det virkelig blødt og lækkert.
Twister findes i 14 flotte farvekombinationer med lange farveskift. Man bliver utrolig bidt af at se hvordan de forskellige farver forvandler projekterne som det former sig.

Twister kan købes HER

Dette sjal er hæklet i farve 01 – Iris og farverne gør sig virkelig flot. Der skal bestemt hækles flere farver op.

Timeless er hæklet på nål 4, og det færdige sjal måler ca.  170 x 66 cm. Der går blot en nøgle Twister til et sjal.

Sjalet er hæklet med v-masker som giver en let hullet struktur, samt er der hæklet forhøjede linjer som giver sjalet lidt mere kant, og et flot udtryk.

Opskriften indeholder en udførelig billedvejledning, samt har HobbiiDesign lavet en fin videotutorial som findes nederst på siden.

Find opskriften på “Timeless” sjalet HER

 

Video tutorial til “Timesless” sjalet:

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.