Hæklet Sunrise sjal/tørklæde

Hæklet Sunrise sjal/tørklæde

Sidste år kom Mayflower med deres Mayflower 3 & 4 garn i 50% bomuld og 50% akryl.  Garn med lange farveskift, og en opskrift på et smukt sjal på indersiden af banderolen. Jeg var ret begejstret og det ene sjal efter det andet hoppede af nålen.

Nu er der kommet en virkelig lækker ny udgave fra Cottons King som hedder Twirls. Twirls er lavet i 100% lækker blød bomuld, og med lange smukke farveskift. Garnet er som mayflowers 3 & 4 med 4 tråde der ikke er spundet. Trådene følges fint ad og er nemt at hækle med.

Garnet findes i mange flotte farver. Du kan se dem alle HER

Jeg har længe gerne ville have et sjal/tørklæde i 100% bomuld men stadig let og luftigt. Garnet er derfor helt perfekt til det mønster jeg længe har leget lidt med. Og her er det færdige resultat.

Jeg er vild med den lethed mønsteret har uden at være for hullet, og farverne er så fine.
Farven der er brugt her er farve 05 – Lilla-grøn og lyseblå. Den kan købes HER

Sjalet/tørklædet er hæklet med nål 4, og måler ca. 195 x 70 cm. Der er brugt blot 1 nøgle Twirls. Så faktisk kun 69.- for et lækkert sjal/tørklæde. Det er da ikke til at stå for .

Opskriften på sunrise sjalet finder du HER

Opskriften er lavet med en udførelig billedvejledningen samt har HobbiiDesign lavet en god videotutorial til mønsteret som kan ses herunder:

Et mere røg ret hurtigt på nålen, og man bliver bidt af at hækle med  garnet og de lange farveskift, samt spændingen med hvordan resultatet bliver.
Dette er hæklet i farve 04 – blå-lilla og beige. Den kan købes HER

Dette er hæklet i farve 02 – sort-grå og hvid. Den kan købes HER

Dette er hæklet i farve 01 – mørkeblå, beige og grøn.  Den kan købes HER

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.