En hæklet morsdags hilsen….

Morsdag er lige om hjørnet, og hvis du gerne vil hækle din egen kærlige hilsen til din mor, eller en du holder af, så har jeg samlet lidt inspiration til en hæklet morsdags hilsen herunder:

Hæklede karklude har længe været meget populært og er stadig et stort hit. Der er også en ting der går igen og igen i mine hjemme hæklede gaver, og kan laves i et utal af variationer af mønstre, farver osv.

De falder altid i god jord, og karklude kan alle bruge. Jeg plejer gerne at hækle en af de skønne ribbon kurve, og fylde den med hæklede lækkerier, som selvfølgelig klude, og grydelapper, og til tider også en lille blomst eller lidt chokolade. Kurven er perfekt bagefter som brødkurv.

Opskriften på ribbon kurven med læder detalje finder du HER 
Den er lavet i 2 størrelser, så den evt. kan bruges som et lille sæt.

Ribbon kurvene er også lavet i en smuk morsdags udgave, hvor der er sat et smykt sølv hjerte på kurvene.
Opskriften på kurvene finder du HER og hjerterne kan købes HER

Jeg ved godt der ikke er meget garn og hækling over dette men hjerterne er ikke kun fantastiske til pynt på kurve mm, men er smuk i sig selv, og i en rigtig god kvalitet. Med en lækker lædersnor monteret på hjertet, så har du et virkelig smukt og enkelt halssmykke. Det er i hvert fald noget jeg kommer til at bruge …


Lige nu kan du få lædersnor i en lækker kvalitet i 4 forskellige tykkelser til 10 kr for 2-6 meter (afhænger af tykkelsen). Det finder du HER.

Mangler du ideer til nye karklude, så har jeg samlet en stribe forskellige opskrifter til dig lige HER

Kludene kan nemt piftes op med en smuk banderole omkring. Du kan downloade dem ganske gratis HER
De findes i 2 flotte designs på både dansk og engelsk, samt til både strik og hækling.
Derudover kan man virkelig sætte prikken over iét med en flot indpakning af klude og grydelapper. Der er lavet en hel indpaknings serie med bl.a cellofanposer, manillamærker, samt “Handmade” stickers og meget mere som jeg virkelig er stor forbruger af.
Det kan købes HER

Jeg har 3 forskellige favorit grydelapper, som jeg gerne bruger til gaver, samt herhjemme.
Det er f.eks. Singlerib grydelapperne, som er dejlig tykke og vamsede også er de bare ganske enkelte.

Opskriften på singlerib grydelapperne finder du HER

Vaffelgrydelapperne er virkelig også et hit. De er lige så tykke og vamsede som singlerib og folk elsker dem! Og en lædersnor i til ophæng og en porcelæns stjerne giver lige det sidste.

Opskriften på grydelapper i vaffelmønster finder du HER

Valentines grydelapperne og de andre opskrifter fra samme serie er selvfølgelig oplagt til denne anledning.
Grydelapperne er et sikkert hit, og kan mikses i lige de farver man ønsker.
Find valentines grydelapperne HER

16443241_10154906566552278_6935750_n

I valentines serien finder du bl.a også karklude i 2 forskellige designs.

Opskriften på karkludene finder du i Shoppen HER

16343661_10154888457727278_2139692446_n

Disse små kurve er også en sikker vinder og er et nemt og hurtigt lille projekt. De er hæklet i 3 tråde bomuldsgarn. De er super enkelte og fine. Opskriften er Cotton påskekurvene som jeg har hæklet op i rød, og i stedet for en læderhank har jeg sat et hjerte på hver. Og med en lille plante og lidt chokolade er de nu klar til som en kærlig morsdags gave.
Du finder opskriften HER

Skal din mor have en blomst til morsdag? Så er disse hæklede urtepotteskjulere i Ribbon med læder detalje en sikker vinder. Jeg er vild med det rene og enkelte look, og de gør sig bare så godt i indretningen. Jeg har lavet dem i 2 størrelse – Lille & Stor, men de kan sagtens ændres i størrelsen så de evt. passer dine sjulere og potter.
Læs mere og find opskrifterne HER

 

Det var alt for nu. Jeg håber det gav lidt inspiration til små hæklede kærlige hilsner, og ellers så kan du finde mange flere opskrifter og mere inspiration HER