Hæklet “Babygirl” barselsgave

Hæklet “Babygirl” barselsgave.

Som i måske har bemærket er der kommet en del ny opskrifter i “Baby tema” på det sidste, og nu har jeg endelig fået samlet lidt af det til en rigtig “Baby Girl” barselsgave….  Man får helt lyst til at få babyer igen … Grin… Og det lyserøde trækker virkelig i mig, da jeg har 3 drenge, og aldrig har fået lov at gå amok i pige farver… Men det kan jeg så benytte mig af når venner eller familie har en baby pige på vej.

Nu mangler jeg bare at købe en pakke sutter, og få det hele pakket fint ind.

Jeg har hæklet et par kurve, som jeg tænker kan bruges på puslebordet, til babypleje, bleer mm.

Begge kurve er hæklet i Ribbon båndgarn. Mange spørger om der er forskel på spaghetti garn og Ribbon. Og det er der. Ribbon er båndgarn, og er lidt tyndere end andre stofgarner. Samt er det ens i tykkelsen hele tiden, og ikke så elastisk som andre. Jeg syntes personligt at Ribbon er noget nemmere at hækle med. Ribbon kan købes HER
Opskriften på den firkantede finder du HERDen runde finder du HER

 

Sæt dem sammen med andre kurve i forskellige størrelser og skab praktisk opbevaring på puslebordet, på reolen, i køkkenet eller noget helt andet.

Babytæppet er virkelig lækkert og hæklet i Mayflower Easy care garn. Mønsteret gør det virkelig puf-agtig og indbyder til at putte. Opskriften finder du Her

Alle de barselsgaver jeg efterhånden har lavet, har alle være med suttesnore og en nusseklud/bamse. Og folk har virkelig elsket det. Så denne barselsgave skal selvfølgelig også have både suttesnor og nusseklud.

Nussekluden er hæklet i Alba økologisk bomuldsgarn, og er dejlig blød, Opskriften på nussekluden finder du HER

Suttesnorene er en helt ny opskrift fra Hobbii Design. De er også hæklet i Alba økologisk bomuldsgarn. Til venstre er suttesnoren i single rib. Opskrift  finder  du HER

Til venstre er suttesnoren som er hæklet i basket weave mønster. Opskrift finder du HER

Clips og tilbehør til suttesnore kan købes HER

Jeg har forelsket mig i denne lille filur, og som selvfølgelig også skulle have en plads i barsels gaven. Den er hæklet i Tilda Bamboo. Som er lækkert 50% bambus 50% bomuld garn.

Opskriften er fra Tildas opskrifts hæfte som kan købes HER 

 

Det var alt for nu. Håber i kunne bruge noget af det til inspiration til jeres næste barselsgave.
Ønsker jer en skøn dag.

 

Garnet i denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Ideer, design, vejledning, samt billeder er udelukkende Tante Tråds.