En “Fluffy” & Blød garn himmel…..

Jeg har simpelthen været i garn himlen den sidste tid… Sådan en rigtig blød, og “fluffy” garn himmel … Smil.

Jeg har nemlig fået lov at lege med det helt nye Teddy Yarn fra Go Handmade.  Et garn som jeg virkelig har længdes efter og som ikke sådan har været at finde på markedet. Men nu er det her endelig! Og jeg er helt oppe i skyerne. Garnet er super blødt og lækkert, og faktisk kræver det slet ikke nogen særlige masker og teknikker for at opnå et lækkert resultat… Nej garnet gør hele arbejdet, og skaber et lækkert vamset “Teddy” look.

Teddy garnet findes i 7 lækre farver, som du kan købe HER

Teddy garnet indbyder virkelig til baby produkter, og det var min første tanke.

Jeg har længe haft en ide om et Hygge tæppe og klud med knuder i hjørnerne. Sådan nogen rigtige “nulre/nusse” knude hjørner… Jeg har efterhånden oplevet mange små børn som render rundt med et hjørne fra en stofble eller lign, og nusser sig på næsen eller nulre med, og derfor har det været oplagt at sådan en nusseklud skulle laves. Jeg har dog ikke rigtig kunne finde det helt rigtige garn til ideen, men her kommer Teddy garnet som sendt fra Himmlen. Det er helt perfekt til både hyggekluden og hyggetæppet.

Se bare denne lækre Hygge klud, med den sødste lille kanin. Kluden er hæklet som “Granny Square” som er et super enkelt projekt og nemt at hækle med teddy garnet, og reslutatet er skal virkelig mærkes.   Kluden er  afsluttet med knuderne i hjørnerne. Hvad syntes i? Den er da kær.

Hovede og arme er hæklet i Go Handmades Soft garn, som du kan finde HER

Næse og øjnbryn er syet med Go handmades Nye broderigarn, som findes i 7 forskellige farve pakker, som er ” Tone i Tone” og virkelige lækre farver. Se dem HER

 

Du kan finde opskriften på Hyggekluden og købe garn og tilbehør HER 

Lav din hyggeklud i lige de farver der passer dig og de kan sagtens bruges helt uden kaninen.

Hyggetæppet er lavet på samme måde som hyggekluden  med “Granny Square” og igen afsluttet med knuder i hjørnerne. Det er simpelthen sååå lækkert, og kan slet ikke beskrives. Tæppet er lufttigt, blødt og bare så lækkert vamset, samtidig med at være helt enkelt.

Det kan virkelig anbefales.

Opskriften finder du HER

Det er blevet virkelig populært at hækle sine egne rangler, og Kaninen fra Hyggekluden kan selvfølgelig også bruges som en sød lille rangle med en lækker træring.

Opskriften på ranglen finder du lige HER

 

Det er bestemt ikke det sidste jeg skal lave i Teddy garnet.

 

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.