Fed indpakning du vil elske…

Fed indpakning du vil elske til dine hæklerier…

Jeg elsker at hækle, og er dybt fascineret af hvad man kan skabe med blot garn og hæklenål. Der er ikke grænser for hvad man kan fremstille, også bliver man jo nærmest dybt afhængig af det. Smil…  En af de ting jeg elsker allermest ved at være bidt af en gal hæklenål er at man kan glæde venner, og familien med de ting der hopper af nålen. Og de er vilde med det.

Og der er ikke noget bedre end at kunne glæde sine nærmeste med noget man helt selv har lavet specielt til dem.

Med den helt rigtige indpakning og detaljer kan selv den mindste lille ting, komme til at ligne en hel million, og virkelig præsentere ens hæklerier helt perfekt.

Det har ikke været nemt at finde den perfekte indpakning og de små detaljer til lige netop dette, men der er netop kommet det fedeste indpaknings sortiment i salg fra Go Handmade.  Jeg er virkelig vild med det, og ved at det er noget jeg vil få brugt rigtig meget.

Serien indeholder “Handmade klistermærker” i 2 forskellige designs og 4 forskellige farver.
Arket med de runde indeholder 22 stk og arket med de firkantede 34 stk i 3 forskellige størrelser.

Du kan se dem alle HER

Derudover er der lækre manilamærker i hvid og natur i 2 forskellige designs.

De firkantede indeholder 20 stk i 3 forskellige størrelser, de runde 30 stk i 2 forskellige størrelser.

Se dem HER

 

Her er der brugt en lækker lædersnor til montering. Jeg har købt et lille lager hjem, da det bliver brugt til rigtig mange ting. Lige nu fås denne tykkelse (1.2mm) til blot 12,50.- for 6 meter HER 

Manilamærkerne kan bruges med egne små tekster og budskaber, men egner sig også til at de fine klistermærker kan bruges der på.

Jeg er vild med dem, og syntes virkelig det ser perfekt ud med sådan en lille sag på f.eks et sæt grydelapper eller strandnettet som skal gives i gave.

 

Til selve indpakningen kommer serien også med nogle lækre kvalitets cellofan poser i 3 forskellige størrelser, som i mine øjne er et “Must Have” i indpakningsskuffen herhjemme og som virkelig lige gør det allersidste for at præsentere gaven helt perfekt og smukt.

Se dem HER

Det hele sætter virkelig prikken over iét og det ser fantastisk ud. Jeg elsker det!