En ide blev til virkelighed

En ide blev til virkelighed

Kreativiteten her vil ingen ende tage, og til tider så går det simpelthen så stærkt at jeg ikke altid lige når at stoppe op og tænke på om det overhovedet er muligt at lave, eller om man kan få det tilbehør jeg havde forestillet mig. Og det resultere selvfølgelig i at jeg gentagende gange har stået som et stort spørgsmålstegn og tænkt ” Kan man virkelig ikke få det?”. Nogen gange lykkeds det mig at finde noget jeg kan bruge, og andre gange bliver ideen lagt i skammekrogen og kommer aldrig videre…

Men en af mine ideer er endelig blevet til virkelighed… og hvor er jeg bare glad. I samarbejde med Hanne fra Go Handmade, er ideen blevet til virkelighed. Og Hanne har fået udarbejdet et færdig produkt, som netop er kommet i salg. Og hold nu op det er blevet langt bedre end jeg havde turde håbe på.

Jeg har designet en del tasker og kurve, og rigtig mange har problemer med at lave bunden. Enten buler den, bliver for slasket, eller slet ikke firkantet som ønsket. Så derfor har jeg virkelig glædet mig til at vise jer de nye kvalitets bunde i kunstlæder til tasker og kurve.
Ikke nok med at det bliver nemmere at lave en taske eller kurv, så bliver det færdige resultatet altså også virkelig lækkert, og giver et flot ekslusivt udtryk og finish på det færdige produkt.

Taskebunde: 

Taskebundene er lavet i 2 størrelser – 31 x 10 cm og 36 x 13 cm.
De fås i 3 forskellige farver : Sort, brun og mørkebrun. De er ens på begge sider, og lavet i en lækker kunstlæder.

Du kan købe taskebundene HER

Kurvebunde: 

Bundene til kurvene er sorte og lavet i 2 forskellige design og 2 størrelser.
Rektangulær i målene 16 x 10 cm og 19 x 14 cm.
Kvadratisk i målene 15 x 15 cm og 18 x 18 cm.

Du kan købe bundene til kurve HER

Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer de nye opskrifter jeg er i gang med til både kurve og taskebundene.
OPDATE: 
Find opskrifter til de firkantede kurve bunde herunder:
Lille Kvadratisk HER
Stor kvadratisk HER
Lille Rektangulær HER
Stor Rektangulær HER

Go Handmade har netop også lanceret en lækker serie i tasketilbehør med et stort udvalg af hanke/remme, knapper, lukninger og meget meget mere..
Du kan se udvalget HER

Jeg har bl.a lige opdateret den populære ribbon taske fra sidste sommer med et par virkelig lækre nye hanke, og lukning. Og jeg er virkelig vild med resultatet.

Læs mere og find en opdateret opskrift HER