dotslogo

På en julemesse sidste år, var der en ganske særlig stand. En stand jeg var fuldstændig draget af, og som var så inspirerende og stilfuld. Der var lavet den flotteste opstilling, hvor man kunne se der var tænkt på selv den mindste detalje. Uanset hvor øjnene kiggede hen så var der de fineste skåle, tallerkner, kander, fade osv. i flere størrelser og former, og i 3 forskellige håndmalede designs. Alle 3 serier indeholder mange forskellige produkter og kan sættes sammen på forskellige måder, og bruges til mere end blot opdækning og servering. Jeg var solgt.

håndmalet porcelæn DOTSdk

håndmalet porcelæn DOTSdk

håndmalet porcelæn DOTSdk

Jeg fik min første DOTS skål , og siden er det blevet til flere produkter, som indgår i både det daglige, men også som pynt i vores hjem, og når der skal dækkes op til særlige lejligheder. Den enkelte stil og design gør at det passer sammen med ens ganske alm. service og skåle, og sætter prikken over iet.

Til min overraskelse, så var disse produkter ikke dyre, trods det er håndmalet og stadig et kvalitets produkt. Alle produkterne er nede i en pris hvor alle kan være med.

Jeg elsker at kunne bruge mine DOTS produkter på mine billeder, da de kan bruges på så mange måder, og har et udtryk og et design der passer sammen med stort set alt. Hækling er for mig ikke kun garn og masker, men også at finde og kunne give inspiration til at bruge de færdig hæklede produkter sammen med tidens mode inden for brugskunst, porcelæn osv.

håndmalet porcelæn DOTSdk

håndmalet porcelæn DOTSdk

Jeg er nu så heldig at Mette Høeg Jørgensen som er iværksætter og virksomhedsindehaver af DOTSdk, har sagt ja til et samarbejde med Tante Tråd. Og der vil løbende blive brugt flere DOTS produkter som inspiration på hjemmesiden.

Jeg glæder mig til samarbejdet, og til at kunne finde inspiration i det smukke porcelæn til kommende hækledesigns, og ikke mindst til at kunne inspirere via mine billeder til både hækling og indretning.

Du kan læse mere om DOTSdk, finde inspiration og besøge hende webshop her