Curly Baby Ælling

Curly Baby Ælling

Curly Baby Ælling

De sødeste små baby ællinger med et uldent og nuttet udtryk.
Ællingerne er hæklet i Curly fra Go Handmade, som er et let og blødt luksusgarn med “fårede” krøller. Garnet giver ællingerne en helt unik og lækker udstråling.

Ællingerne måler ca. 15 cm i højden, og der er brugt under 1 nøgle Curly til hver ælling, i farverne Grey og Nude – De kan købes her
Til næb er der brugt en lille smule Rainbow Cotton 8/4 i farverne 16 og 46 – De kan købes her

Der er brugt sikkerhedsøjne i str. 10 mm – De kan købes her
Ællingerne har lækre bideringe formet som andefødder – Bideringene er naturligvis testet og bestået certifikat for indhold af ikke skadelige stoffer. De kan købes her

Gode råd til at hækle i pelsgarn/effektgarn
Det er spændende og sjovt at hækle i de forskellige pels og effektgarner og du vil elske resultatet, og det unikke udtryk garnet giver.
Som alt andet så kræver det at man lære at mestre det, og giver sig tid og ro til at lære garnet at kende.
Man skal bruge sit fokus på at lære at føle maskerne – og så tælle. Det gælder om at slappe af, skulderne ned og nyd hvordan du bare føler dig frem. Du vil hurtigt finde en rytme.
Så slap af, tag det helt roligt – du vil kunne lære det og skulle du lave en fejl, så er pelsgarner fantastiske tilgivende garner – for fejl ses ikke. Du kan med fordel bruge en maskemarkør i starten af dine omgange.

HENT OPSKRIFTEN – KLIK HER

Garnet og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er udarbejdet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.