Classical Attitude Poncho – Barn

Classical Attitude Poncho – Barn

En sød  og enkelt børneponcho, hæklet i Cotton Kings Color Bomb som er et skøn Cakegarn i 4 magiske farver. Garnet består 50% bomuld og 50% akryl, hvilket gør det færdige projekt let, blødt og behageligt at have på. Color bomb er spundet, og let at arbejde med.

Cotton Kings Color bomb kan købes HER

Color bomb kan også bruge til alle opskrifter til Twister garnet,  samt er Twister også helt perfekt til denne poncho. Twister kan købes HER

Ponchoen er hæklet i en helt enkelt mønster, som giver et fint elegant look. Mønsteret er nemt og perfekt til nybegyndere, og som afslappende hækling.Kanten er hæklet som små krydsede buer, og giver det hele et mere let udtryk.
Color Bomb gør variationerne uendelige, og farverne ændre udtryk alt afhæning af om man vælger at starte inden eller ude fra nøglen. Det er helt op til en selv, dog skal man være opmærksom på at der ikke bruges et helt nøgle til børne størrelsen og ikke alle farver vil komme med.

Opskriften er lavet i 4 størrelser: 3/4, 5/6, 7/8 og 9/10 år.
Størrelserne er vejledende, og da børn er forskellige vil jeg anbefale at man efter omgang 6 måler halsåbningen på barnet. Modellen har en dyb halsåbning, og ønskes den mindre kan man med fordel vælge en mindre størrelse.
Modellen en kort model, og ønskes den længere kan der tilføjes flere omgange.

Dette er en str. 3/4 år, og er hæklet i farven Purple Rain – 504 – Den kan købes HER

Der er jeg startet inden midt fra nøglen.

Dette er en str 5/6 år og er også hæklet i Purple Rain – 504 men der er jeg startet udefra.

Dette er str. 7/8 i farven Fairytale Rainbow – 502 – Den kan købes HER
Der er jeg startet indefra nøglen.

Find opskriften på Classical Attitude Poncho – Barn – KLIK HER

Classical Attitude ponchoen findes også voksenstørrelse – Læs mere HER

Classical Attitude poncho - Voksen

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.