Bungee – XL kurv

Bungee – XL kurv

Som i måske allerede har bemærket, så er  jeg vild med kurve. Kurve er bare fantastiske fordi de har så mange anvendelsesmuligheder for forskellige opbevaringer af diverse ting i hjemmet. Og denne XL kurv er ikke uden undtagelse. Den er simpelthen fantastisk. Den er stor og rummelig, og så er den bare utrolig flot og gør sig virkelig godt i indretningen ?
Kurven er hæklet med Bungee XL, og en hæklenål 40. Ja, du læste rigtigt! Den helt store hæklenål er fundet frem, og wauw det går hurtigt, og på ingen tid har man fremtryllet en virkelig smuk kurv ? Hæklenål 40 mm kan købes HER

Bungee XL garn, er bomulds-tubegarn, med tykt og blødt fyld. Det er meget formstabilt, og fnulrer ikke.
Bungee fås i 6 skønne farver, som er helt perfekte til hjemmet. Du kan se alle farverne HER

Kurven måler Ca. 36-38 cm i diameter, og 24 cm høj. Der er brugt lidt over 2 nøgler Bungee XL i farven Rose som du kan finde HER

Opskriften indeholder en fin billedvejledning, samt har HobbiiDesign lavet nogle videotutorialt til hvordan du bl.a samler to nøgler Bungee med den tilhørende sytråd, samt hæfter enden.

Opskriften på Bungee XL kurven finder du HER

Garnet til disse opskrifter er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskrifterne er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.