Bungee Gulvkurv

 Bungee Gulvkurv

Bungee Gulvkurv

Du kender det sikkert. Man har plantet sig i sofaen eller stolen med sine garnprojekter og inden man ser sig om, er der garn i forskellige kvaliteter, hæklenåle, fyld, et ben der mangler at blive monteret osv. omkring  dig i en radius på 1-1,5 meter. Sådan er det i hvert fald her. Bordet og gulvet omkring mig er altid fyld med garn og tilbehør, og det spreder sig gerne som tiden går.
Til bordet har jeg hæklet mig en skøn projektbakke til garner og projekter jeg er igang med – så rodet på bordet er der nu styr på. Projektbakken kan du se HER

Det gulvet har jeg fået hæklet mig denne tilpas store gulvkurv til mine igangværende projekter og garn. Den er stor og rummelig samtidlig med at den pynter i hjemmet.

Den er hæklet i Bungee Mini som er en virkelig lækker tubegarn med fyld. Det er virkelig en fornøjelse at arbejde med, og jeg er vild med tykkelsen som giver maskerne og mønsteret et rigtig flot look.
Bungee Mini fås i 6 farver som er oplagte til interiør – Det kan købes HER

Projektbakken måler : Bund: ca. 32 cm. og højde 19 cm.
Sidderne er meget faste og kurven holder formen.
Jeg har hæklet med nål 10 – Og vil anbefale Prym Ergonomisk hæklenål, som er utrolig god til tykkere garner. Den kan købes HER

Der er brugt lige knap 800g Bungee Mini (4 nøgler) – Jeg har brugt farven koks grå.
Som en lille detalje har jeg monteret 2 stykker læderrem i natur 25mm i hver side med 4 nitter. Det giver lige prikken over iét.
Læderremmen kan købes HER og nitterne i 6-9 mm købes HER

Find opskriften på Bungee Gulvkurv – Klik her

Garn og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er Designet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.