Bjørnene Felix og Fie

Bjørnene Felix og Fie

Hils på de skønne bjørne Felix og Fie. De er hæklet i Curly fra Go Handmade, som er et skønt blødt og let garn med “fårede” krøller, som giver Felix og Fie et unikt og eksklusivt udtryk.

Bjørnene Felix og Fie

Felix og Fie måler ca. 19 cm i højden, og der er brugt ca. 60g (lidt over en nøgle) Curly til hver bjørn, i farverne Light Grey og Nude – De kan købes her
Der er brugt sikkerhedsøjne i str. 12 mm – De kan købes her
Samt sikkerhedsnæse i str. 16 mm – De kan købes her

Halstørklædet er hæklet i Bohéme Velvet fine i farvene Jeans blue og Dark Grey – De kan købes her

Gode råd til at hækle i pelsgarn/effektgarn
Det er spændende og sjovt at hækle i de forskellige pels og effektgarner og du vil elske resultatet, og det unikke udtryk garnet giver.
Som alt andet så kræver det at man lære at mestre det, og giver sig tid og ro til at lære garnet at kende.
Man skal bruge sit fokus på at lære at føle maskerne – og så tælle. Det gælder om at slappe af, skulderne ned og nyd hvordan du bare føler dig frem. Du vil hurtigt finde en rytme.
Så slap af, tag det helt roligt – du vil kunne lære det og skulle du lave en fejl, så er pelsgarner fantastiske tilgivende garner – for fejl ses ikke. Du kan med fordel bruge en maskemarkør i starten af dine omgange.

HENT OPSKRIFTEN – KLIK HER

Garnet og tilbehør til denne opskrift er sponsoreret af Hobbii.dk. Opskriften er udarbejdet af Tante Tråd, som også designer opskrifter til Hobbii Design.