2 års jubilæum – med mere…

I næste uge er det allerede 2 år siden jeg oprettede Tante Tråd, og hvor  jeg helt forsigtigt og en smule usikkert delte det første indlæg. Et indlæg der blev de første skidt i min liv som Tante Tråd.

Det er helt utroligt og ganske ubeskriveligt at sidde her og tænke tilbage på hvordan det hele startede og hvor meget Tante Tråd i dag betyder i mit liv og min hverdag.

Det har været en helt igennem fantastisk rejse. Fra at være en lille ide om at dele min fascination af det store hækle univers, til i dag at være en side fuld af opskrifter, guides, maskeforklaringer, inspiration og ikke mindst en del af mig.

En af de bedste ting ved at være Tante Tråd, er alle de fantastiske følgere og bruger der dagligt kigger forbi, og alle de søde ord og den altid gode respons på alle de nye indlæg og guide. Det er simpelthen fantastiske og i er guld værd.

I har nok bemærket at der har været en smule stille på Tante Tråd den sidste tid. Men som man siger så er der stilhed før storm.
Der er nemlig en storm af opskrifter, ideer og inspiration på vej til jer.

Men som noget nyt vil i ikke kun finde Tante Tråds opskrifter og designs her på siden, men også hos Hobbii – Danmarks dejligste garnbutik.

Jeg er nemlig blevet Tante Tråd på fuldtid, og det betyder at jeg nu har endnu mere tid og flere muligheder for at designe en masse lækre hækleopskrifter, og give endnu mere inspiration til alle jer dejlige følgere.

Jeg glæder mig så meget til at vise jer hvad jeg sammen med hobbii har arbejdet med den sidste tid, og i kan rolig begynde at glæde jer!

De første opskrifter vil allerede være at finde hos hobbii.dk fra på mandag D. 27/3.

Men i skal ikke snydes for en lille sneak peak på nogen af de kommende opskrifter.

Det hele skal selvfølgelig fejres med et par lækre giveaways som er sponsoreret af Hobbii.dk

Denne skønne pakke kan du vinde på Tante Tråds Facebook side HER

Hvis du er på instagram så er der også der mulighed for at være med i konkurrencen om denne lækre præmie. Se mere på Tante Tråd Instagram  HER

Vinderne findes på onsdag D.29/3 kl 21. Held og lykke!

I samme ombæring vil jeg gerne takke alle jer dejlige hækle-entusiaster for at have støttet og fulgt Tante Tråd gennem de sidste par år. I er simpelthen fantastiske!
Jeg håber selvfølgelig også I har lyst til at følge min nye rejse i hækleverdenen hos Hobbii.

Knus og kærlighed fra Tine