HobbiiDesign – Universet vokser…

Der har være stille, virkelig stille her den sidste tid… Men stilheden er snart forbi, og for pokker hvor har jeg glædet mig til at afsløre alle de nye ting der er blevet arbejdet på.

Som i måske allerede ved så er mine opskrifter og designs ikke kun at finde her på siden, men også hos HobbiiDesign som er et univers af garn, inspiration og en masse lækre gratis hækle- og strikkeopskrifter. Et univers jeg er virkelig glad for at kunne være en del af, og elsker at kunne få lov til at inspirere og dele min passion.

HobbiiDesign er som Tante Tråd et univers hvor du kan finde inspiration, vejledninger, og ikke mindst gratis opskrifter.

Opskrifterne er som i kender dem herfra siden, med udførelige billedvejledninger, og maskeforklaringer. men som noget helt nyt hos hobbiiDesign vil der løbende komme video tutorials til bl.a. opskrifterne, samt hækle- og strikkeskole og meget meget mere.

Udover video tutorials så slår hobbiiDesign også døren op for bl.a HobbiiDesign Facebook side, hvor vi deler de nyeste opskrifter, videoer, inspiration og meget mere. . Du kan følge os på Facebook HER

På hobbii bloggen vil du også fremover kunne læse HobbiiDesigns nyeste indlæg. Her kan du nemt følge med i hvad vi arbejder på, nyheder, tips, anmeldelser osv. Du kan allerede nu læse vores nyeste indlæg HERhvor du også kan hilse på Lene, som er min nye KO-llega hos HobbiDesign.

Vil du modtage inspiration til nye spændende opskrifter og designs, samt blive introduceret for de nyeste produkter og garner? Så kan du også som noget helt NYT tilmelde dig HobbiiDesigns nyhedsbrev.

For at fejre lanceringen af HobbiiDesign kan man lige nu være med i lodtrækningen om  20 nøgler blandede Hobbii garner.  Det eneste du skal gøre er at modtage HobbiiDesigns nyhedsbrev, så er du med i lodtrækningen.

Læs mere og tilmeld dig HER

Jeg glæder mig til at dele en masse skønne opskrifter, ideer og ikke mindst  min garn-kærlighed med jer, både her på Tante Tråd og hos HobbiiDesign.